Hej alla LAN-party fantaster.

Så fort corona pandemins restriktioner lättar så mycket att det blir tillåtet att samla en större mängd personer i samma utrymme så kommer vi att ordna ett LAN-party i Furulund i samråd med PGC (Pargas Gaming Community). Närmare information kommer på den här sidan så fort vi får mera upplysningar. Följ med sidan!!!

 

 

 

 

 

Hej alla matglada.

Matlagningskurserna i Furulund startar 30.9.2021kl. 18 och räcker ca 2,5-3 timmar.

Vi börjar med vegetarisk mat så långt möjligt baserad på lokalt producerade produkter i samarbete med 4H och fortsätter eventuellt med Thai mat.

Vi har tänkt oss att vi ordnar samma kurs så många gånger det finns intresserade och därefter byter vi till annan vegetarisk mat, så länge det finns intresse och därefter börjar vi med Thai-mat kurser (om vi hittar en lärare).

DUF står för råvarorna till kurserna, medlemsavgift 5 €/person per gång för DUF medlemmar och 15 € för icke medlemmar

Kurserna är riktade till både kvinnor och män i åldern tonåren uppåt

Förhandsanmälan med SMS till Stig Söderström från DUF till nummer 040-545 8943 från och med 23.9.2021.

Förfrågningar gällande kursinnehåll kan riktas till 4H Clara Bergström tel. 0440-425091 från och med 23.9.2021.

Välkomna med och lär er nya saker i matlagningsväg!!!

 

 

 

På grund av coronapandemin har vi inga aktiviteter den närmaste tiden. Som vi skrev nedan då vi ställde in dansen med Fernandoz senaste vår, trodde vi att vi kunde ordna dansen med dem efter semestern senaste sommar. Det här gick tyvärr inte. Sedan hade vi tänkt försöka få Fernandoz till Furulund nu under våren men som läget ser ut nu så verkar det inte heller möjligt.

Om läget blir bättre under våren kan vi eventuellt ordna en dans med Tupas med relativt kort varsel. Vi försöker fortfarande få Fernandoz till Furulund men får ge oss till tåls.  Vi håller dig informerad på denna sida, följ den så vet du vad som händer.

 

 

 

 

 

 

Tyvärr har vi sett oss nödgade att inställa dansen med Fernandoz 14.3. i Furulund på grund av risken för Corona smitta. Vi beklagar men hoppas ni förstår orsaken till vårt beslut. Vi kommer att göra ett nytt försök med Fernandoz då situationen har lugnat sig, troligen efter semestrarna.

 

Välkomna att dansa till tonerna av Fernandoz i Furulund lördagen 14.3.2020!!

Biljetter á 25 € vid entrén från kl. 19.30. (K18)

Busstidtabell från Kimito: Arkadia 19.30 via Vreta till Furulund, därifrån via Kråkvik till Dalsbruk. Från Stallsplan i Dalsbruk kl. 20.00 via Söderlångvik till Furulund. Retur efter dansen kl. 02.00 i motsatt ordning. Bussavgift 5 €/person/riktning.

Uppgifter om eventuell buss från Pargas fås på tel. 0440-52 49 11, partours@parnet.fi

Furulund finns på adressen: Furulundsvägen 8, 25870, Dragsfjärd.

Svar på frågor angående dansen på tel. 041-319 5993

Välkomna!!!!

 

 

 

 

 

 

Dans med Tupas i Furulund 11.4.2020. Inställd på grund av risken för Corona smitta